ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت

(Visa to pass through the UK in transit)

 

* بررسی کلی

* ویزای عبور مستقیم هوایی

* بازدیدکننده با ویزای عبور

————————————————————————————————————————————————————————————–

ویزای عبور از انگلستان

بررسی کلی:

ممکن است برای عبور از کشور بریتانیا در طول سفرتان (در مسیر خود به کشوری دیگر) به ویزا نیاز داشته باشید.

برای دریافت ویزای عبور باید ثابت کنید که:

  • شما در حال سفر به کشور دیگری هستید، و وجوه کافی و عزم سفر به آنجا را دارید.
  • شما میتوانید وارد آن کشور شوید.
  • تنها هدف سفر شما به بریتانیا، عبور از بریتانیا است.

شما اگر دارای یکی از شرایط زیر باشید نیاز به ویزای عبور نخواهید داشت:

  • از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) یا سوئیس باشید.
  • مجوز خانوادگی EEA داشته باشید.
  • سند مسافرت دفتر مرکزی را داشته باشید، مثلا شما یک پناهنده یا شخص بی خانمان باشید.
  • ویزای استاندارد بازدیدکننده داشته باشید.
  • ویزای بازدیدکننده ازدواج داشته باشید.

عدم ترک فرودگاه

در صورتی که فقط قصد تعویض پروازتان را در بریتانیا داشته باشید و به کنترل مرزی بریتانیا نیازی نداشته باشید، شما می باید ویزای عبور مستقیم هوایی (DATV) درخواست نمایید.

صدور این ویزا تا 24 ساعت طول خواهد کشید.

ترک فرودگاه

اگر قصد عبور از کنترل مرزی بریتانیا را داشته و در عرض 48 ساعت بعد نیز قصد ترک بریتانیا را دارید، برای یک ویزای توریستی در حال سفر اقدام نمایید.

شما باید برای ویزای استاندارد توریستی درخواست کنید اگر دارای این شرایط باشید:

  • باید مدت بیشتری در بریتانیا بمانید.
  • باید اثبات نمایید که شما بارها مجبور به عبور از خاک بریتانیا هستید.

هزینه ها

ویزای عبور مستقیم هوایی – 35 پوند (DATV).

بازدیدکننده در حال سفر – 64 پوند.

هزینه ویزا ممکن است بسته به کشوری که در آن هستید، کمی متفاوت باشد.

هزینه ویزای توریستی استاندارد بلند مدت عبارت است از:

2 سال – 350 پوند

5 سال – 636 پوند

10 سال – 798 پوند

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar