ویزای ورزشکاران

ویزای ورزشکاران

(Tier2 _ Sportsperson visa)

* بررسی کلی

* واجد شرایط بودن

* دانش زبان انگلیسی

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* درخواست تمدید

* تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* اعضای خانواده

* گرفتن کار دوم

————————————————————————————————————————————————————————————–

ویزای ورزشکاری (ردیف 2)

بررسی کلی

شما تنها درصورتی که موارد ذیل برقرار باشند می توانید برای ویزای درجه 2 (ورزشکاری) اقدام کنید:

  • یک فرد نخبه در ورزش و یا یک مربی واجد شرایط باشید که با سطح بالای حرفه تان در سطح بین المللی شناخته شده اید.
  • هیئت حاکم ورزشتان، درخواست شما را امضا کند.
  • در بریتانیا، ورزش شما در بالاترین سطح توسعه داده شود.
  • در ناحیه ای خارج از ناحیه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس مستقر باشید.
  • بتوانید دیگر الزامات مهارتی را برآورده کنید.

گرفتن حامی مالی

حامی مالی شما، هیئت حاکمه ای است که درخواست شما را امضا می کند. آنها گواهی پشتیبان مالی را برایتان صادر می کنند تا اثبات کنند که حامی مالی شما هستند.

این کار چقدر زمان می برد

می توانید به اندازه ی 3 ماه، پیش از اینکه در بریتانیا شروع به کار کنید، برای ویزا اقدام کنید. این تاریخ در مدرک اسپانسری شما لحاظ شده است.

زمانی که از خارج از بریتانیا اقدام می کنید، تصمیم گیری در مورد ویزای شما طی 3 هفته به اطلاع شما خواهد رسید.

می توانید زمان پردازش را مورد بررسی قرار دهید تا بفهمید ممکن است در کشور شما گرفتن ویزا چقدر طول بکشد.

هزینه اضافی درمانی

شما باید برای هزینه ی اضافه ی درمانی به عنوان بخشی از درخواست خودتان، هزینه ای بپردازید. پیش از اینکه درخواست دهید، هزینه ای که باید پرداخت کنید را چک کنید.

اگر به منظور تمدید یا تعویض ویزا در بریتانیا در حال درخواست یا اقدام هستید

برای اینکه اطلاعات بیومتریک شما گرفته شود (اثر انگشت و عکس)، باید 19 پوند بپردازید.

تصمیم گیری سریع تر در مورد درخواست ویزای شما

اگر به منظور تمدید یا تعویض در بریتانیا اقدام کرده اید می توانید هزینه های اضافی زیر را به منظور سریع تر شدن روند تصمیم گیری پرداخت کنید:

  • 477 پوند برای خدمات اولویت دار به منظور تصمیم گیری در طول 10 روز کاری.
  • 610 پوند برای خدمات سوپر اولویت دار به منظور تصمیم گیری در طول یک روز کاری.

مدت زمان اقامت شما چقدر است

می توانید با ویزای ردیف 2 (ورزشکاری) تا سه سال به بریتانیا بیایید.

می توانید برای تمدید این ویزا برای سه سال دیگر، تا سقف حداکثر 6 سال اقدام کنید.

چه کارهایی می توانید انجام دهید و چه کارهایی را نمی توانید انجام دهید

شما می توانید:

  • در شغلی که در گواهی نامه ی اسپانسرتان آمده است، مشغول به کار شوید.
  • در شرایط معینی، شغل دوم داشته باشید.
  • برای تیم ملی کشور خود در بریتانیا بازی کنید.
  • به عنوان یک کارشناس ورزشی در رادیو و تلویزیون مشغول به کار باشید.
  • کار داوطلبانه انجام دهید.
  • تا زمانی که تحصیل شما با شغلی که برای آن اسپانسر گرفته اید تداخل ندارد، میتوانید تحصیل کنید.
  • سفر به خارج کشور داشته باشید و به بریتانیا بازگردید.
  • اعضای خانواده تان را با خودتان بیاورید.

شما نمی توانید:

  • کمک هزینه عمومی بگیرید.
  • کسب و کار راه بیاندازید.
  • تا زمانی که شروع به کار برای اسپانسرتان نکرده اید، برای شغل دوم اقدام کنید.

     

    بعدی   →

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar