روادید اشتغال کارمزدی مجاز

روادید اشتغال کارمزدی مجاز

(Permitted paid engagement visa)

* بررسی کلی

* شرایط لازم

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

————————————————————————————————————————————————————————————–

روادید اشتغال کارمزدی مجاز

شرایط عمومی

اگر به‌عنوان متخصص در زمینۀ کاری خود به بریتانیا دعوت شده‌اید، ممکن است بتوانید روادید اشتغال کارمزدی مجاز دریافت کنید.

اگر شرایط زیر را داشته باشید، می‌توانید برای دریافت این نوع روادید درخواست دهید:

  • توسط یک سازمان یا کارفرمای مستقر در بریتانیا دعوت شده باشید.
  • می‌خواهید به بریتانیا بیایید تا کار مشخصی را در ازای دستمزد انجام دهید.
  • بدون اینکه مجبور باشید تحت سیستم روادید امتیازی تحت حمایت قرار بگیرید.
  • اهل جایی غیر از سوئیس و کشورهای عضو «اتحادیۀ اقتصادی اروپا (EEA)» هستید.
  • واجد سایر «شرایط لازم» هستید.

دریافت این نوع روادید چقدر طول می‌کشد

حداکثر ۳ ماه پیش از تاریخ سفرتان می‌توانید برای دریافت این نوع روادید درخواست دهید.

مثال:

اگر قصد دارید در 15 ژوئن سفر کنید، از 16 مارس می‌توانید درخواست دهید.

نتیجۀ درخواست ظرف 3 هفته به شما اعلام خواهد شد.

با این نوع روادید چه مدت می‌توانید در بریتانیا بمانید

با این نوع روادید می‌توانید تا 1 ماه در بریتانیا بمانید.

چه‌کارهایی می‌توانید و نمی‌توانید انجام دهید

یک سازمان یا کارفرمای مستقر در بریتانیا می‌تواند شما را برای انجام کارهای زیر دعوت کند:

  • فعالیت به‌عنوان ارزیاب یا آزمونگر دانشجویی.
  • حضور در هیئت گزینش به‌عنوان یک فرد دانشگاهی خبره، اگر یک سازمان آموزشی، هنری یا پژوهشی شما را دعوت کرده است.
  • ایراد سخنرانی در مؤسسۀ تحصیلات تکمیلی، مادامی‌ که این سخنرانی بخشی از یک سِمت تمام‌وقت یا پاره‌وقت نباشد.
  • بررسی برنامه‌های آزمایشی در بریتانیا برای اطمینان از اینکه استانداردهای کشوری که شما از آنجا می‌آیید رعایت می‌شوند، اگر شما را یک سازمان آموزشی بریتانیایی مجاز تحت نظارت «سازمان نظارت و ارزیابی شرکت‌ها و خطوط هواپیمایی کشوری بریتانیا» دعوت کرده است.
  • انجام وکالت در یکی از حوزه‌های تخصصی حقوقی.
  • حضور در فعالیت‌های هنری، سرگرمی یا ورزشی، از جمله مجریگری.
  • حضور در فعالیت‌های مدلینگ.

همچنین می‌توانید فعالیت‌های حاشیه‌ای مرتبط با کار یا کسب‌وکارتان در خارج از کشور را نیز انجام دهید، مانند حضور در جلسه‌ها.

کارهای زیر را نمی‌توانید انجام دهید:

  • انجام کارهای خاصی در ازای دریافت پول، که به حوزۀ کاری اصلی یا تخصص شما در کشور خودتان مرتبط نیست، یا فروش کالا، غیر از آنچه توسط روادید به شما اجازه داده شده است.
  • تمدید این روادید یا تغییر آن به نوع دیگری از روادید.
  • اقامت در بریتانیا برای دوره‌های متمادی.
  • استفاده از کمک‌هزینه‌های عمومی.
  • بیش از 30 روز تحصیل کنید. دلیل اصلی شما برای ورود به بریتانیا نمی‌تواند تحصیل باشد.
  • ازدواج کنید یا ازدواجتان را ثبت کنید.
  • اعضای خانوادۀ خود (بستگان) را با این نوع روادید همراهتان بیاورید. آن‌ها باید به‌طور جداگانه درخواست دهند.

    بعدی   →

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar