ویزای والدین کودکان در حال تحصیل

ویزای والدین کودکان در حال تحصیل

(Parent of a Tier 4 child visa)

* بررسی کلی

* احراز صلاحیت

* مدارک و اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* تمدید ویزا

————————————————————————————————————————————————————————————–

ویزای والدین برای کودکان در حال تحصیل

بررسی کلی:

شما می توانید برای ویزای والدین برای کودکان در حال تحصیل Parent of a Tier 4 child Visa  اقدام کنید اگر:

  • فرزند شما در یک مدرسه روزانه مستقل همراه با پرداخت شهریه در انگلستان شرکت می کند.
  • شما خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس هستید.
  • واجد شرایط سایر الزامات هستید.

مدت زمان معمول برای گرفتن ویزا:

میتوانید سه ماه قبل از تاریخ سفرتان به انگلستان برای این نوع ویزا اقدام کنید. نتیجه و تصمیم گیری در مورد ویزای شما در عرض سه هفته به شما اعلام خواهد شد.

هزینه ها

هزینه درخواست این نوع ویزا برای هر کدام از والدین 516 پوند میباشد.

 

برای چه مدتی میتوانید بمانید:

این نوع ویزاها معمولا بین شش یا دوازده ماه اعتبار دارند. بعد از این مدت شما میتوانید ویزای خود را برای دوازده ماه دیگر تا زمانی که فرزندتان به سن 12 سالگی نرسیده، تمدید کنید.

احتمال اینکه شما ویزای کوتاه مدت تری دریافت کنید وجود دارد اگر:

  • فرزندتان در دوازده ماه بعدی به دوزاده سالگی برسد.
  • فرزندتان در دوازده ماه بعدی آخرین سال مدرسه خود را تکمیل کند.

در این حالت، ویزای شما منقضی میشود و باید انگلستان را ترک کنید و نمیتوانید ویزای خود را به نوع دیگری تغییر دهید. اگر فرزند شما به تنهایی به انگلستان خواهد آمد شما باید مقدماتی را برای مراقبت مداوم از او ترتیب دهید.

کارهایی که میتوانید یا نمیتوانید انجام دهید:

شما میتوانید:

  • تا زمانی الزامات واجد شرایط بودن را داشته باشید، میتوانید ویزای خود را تا دوازده ماه دیگر تمدید کنید.

شما نمیتوانید:

  • ویزای والدین برای کودکان در حال تحصیل خود را بعد از منقضی شدن به نوع دیگری تغییر دهید.
  • وجه عمومی دریافت کنید.
  • خانه اصلی خود را در انگلستان قرار دهید.
  • کار با دستمزد قبول کنید.
  • تحصیل کنید.
  • سایر اعضای خانواده (وابستگان) را با درخواست خود بیاوردید.آنها باید جداگانه اقدام کنند.
  • بعدی   →

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar