ویزای ازدواج

(Marriage Visitor visa)

* بررسی کلی

* احراز صلاحیت

* مدارک و اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

————————————————————————————————————————————————————————————–

ویزای توریستی (بازدید) ازدواج

بررسی کلی:

شما اگر دارای شرایط ذیل  باشید می توانید برای ویزای توریستی ازدواج درخواست خود را اعلام دارید:

  • قصد دارید در بریتانیا ازدواج نمایید.
  • قصد دارید ازدواج خود در بریتانیا را به اطلاع برسانید.
  • قصد ماندن و یا اقامت در بریتانیا را پس از ازدواج نخواهید داشت.
  • همچنین باید سایر شرایط لازم را داشته باشید.

مدت زمان لازم برای گرفتن ویزا:

سریعترین زمان برای اقدام، برای اینگونه ویزا ۳ ماه قبل از زمان مسافرت است.

برای مثال اگر قصد مسافرت در ۱۵ام ژوئن را دارید می توانید از تاریخ ۱۶ام مارس برای روادید خود اقدام نمایید.

نتیجه و تصمیم گیری در مورد ویزای شما در عرض سه هفته به شما اعلام خواهد شد.

برای چه مدتی می توانید بمانید:

شما می توانید با این ویزا تا سقف ۶ ماه از بریتانیا بازدید نمایید.

 

کارهایی که میتوانید و یا نمیتوانید انجام دهید:

شما میتوانید:

  • شما پس از گذشت شش ماه از زمان ورودتان به بریتانیا می توانید ازدواج نمایید. برای این کار باید از مکانهایی که مجوز لازم برای این کار را داشته باشند اقدام نمایید.
  • از کشور انگلستان گذر کنید (در راه رسیدن به کشوری دیگر)

شما نمیتوانید:

  • وجه عمومی دریافت نمایید.
  • شما نمی توانید سایر اعضای خانواده (وابستگان) را با درخواست خود بیاوردید. آنها باید جداگانه اقدام کنند.
  • شما نمی توانید از طریق بازدید های توریستی و مکرر برای بازه های زمانی طولانی در انگلستان زندگی نمایید.
  • شما نمی توانید ویزای خود را تمدید نموده و یا به نوع ویزای دیگری تغییر دهید.
  • شما  به جز در فعالیت های اقتصادی مجاز در خارج از کشور، قادر به کار کردن نخواهید بود مانند حضور در جلسات.
  • شما نمی توانید در دوره تحصیلی که بیش از 30 روز طول میکشد شرکت کنید. دوره های تحصیلی نباید دلیل اصلی بازدید شما از انگلستان با این نوع ویزا باشد.
  • بعدی   →

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar