ویزای انتقال درون شرکتی

ویزای انتقال درون شرکتی

(Tier2 _ Intra company Transfer visa)

* بررسی کلی

* واجد شرایط بودن

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* درخواست تمدید

تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* اعضای خانواده

————————————————————————————————————————————————————————————–

ویزای انتقال درون شرکتی

بررسی کلی

شما اگر شرایط زیر را داشته باشید می توانید برای ویزا ردیف 2 (انتقال درون شرکتی) درخواست دهید:

درصورتی که کارفرمای شما خارج از بریتانیا بوده و به شما نقش و یا وظیفه ای از شرکت خود را در بریتانیا محول نماید.

اگر شما خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس باشید.

شما دیگر الزامات واجد شرایط بودن را برآورده کنید.

گرفتن حامی مالی

شما برای درخواست اقامت در بریتانیا باید توسط یک حامی معتبر (مجاز) استخدام شوید.

اسپانسر(حامی مالی) شما بررسی میکند و میبیند که آیا شما کاری که برایش استخدام شده اید را می توانید انجام بدهید و آیا این کار شما را واجد شرایط گرفتن ویزا خواهد نمود. حامی مالی برای تأیید، به شما یک گواهی پشتیبانی مالی اختصاص خواهد داد.

آنها همچنین باید اطلاعات دیگری را که هنگام درخواست ویزا به آن نیاز دارید، به شما بدهند، مثلا چقدر حقوق خواهید گرفت.

انواع ویزای انتقال درون شرکتی

2 نوع ویزای انتقال درون شرکتی وجود دارد.

کارکنان بلند مدت

اگر در حال انتقال به نقشی در شرکت هستید که نیاز به داشتن تجربه کار قبلی برای شرکت داشته باشد، این ویزا را درخواست نمایید.

شما باید بیش از 12 ماه برای شرکت خود کار کرده باشید، مگر اینکه آنها برای یکسال کار در بریتانیا به شما 73،900 پوند یا بیشتر حقوق بدهند.

دوره کارآموزی

این ویزا برای انتقال به برنامه‌ی کارآموزی برای نقش های تخصصی می باشد. شما باید اخیرا فارغ التحصیل شده باشید و حداقل تجربه 3 ماه کار با کارفرمای خارج از بریتانیای خود، را داشته باشید.

گرفتن ویزا چقدر طول میکشد

این تاریخ در گواهی پشتیبانی مالی شما وجود دارد. سریعترین زمانی را که شما میتوانید درخواست ویزای کار دهید از سه ماه قبل از تاریخ شروع به کار شما است.

تصمیم گیری در مورد ویزای شما ظرف مدت 3 هفته به شما اعلام خواهد شد.

زمان فرایند راهنمایی را با دقت بررسی نمایید تا آگاه شوید گرفتن ویزا ممکن است در کشور شما چقدر طول بکشد.

اضافه بهای بهداشتی

شما همچنین باید اضافه بهای خدمات بهداشتی را به عنوان قسمتی از درخواست ویزای خود بپردازید. تا مطلع شوید که قبل از درخواست ویزا چقدر باید پرداخت کنید.

اگر در حال درخواست دادن برای تمدید یا تغییر ویزای خود هستید و در خاک بریتانیا قرار دارید

برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما (اثر انگشت و عکس)، باید 19.20 پوند پرداخت نمایید.

تصمیم را در مورد درخواست ویزای خود سریعتر دریافت کنید

اگر در حال درخواست دادن برای تمدید یا تغییر ویزای خود می باشید و در خاک بریتانیا قرار دارید، می توانید مقادیر اضافی زیر را پرداخت نمایید تا روند تصمیم گیری درباره ویزای شما سریعتر صورت پذیرد:

– 477 پوند برای بهره بردن از خدمات دارای اولویت تا در عرض 10 روز کاری ویزا را دریافت نمایید.
– 610 پوند برای بهره بردن از خدمات اولویت فوق العاده تا در عرض یک روز کاری ویزا را دریافت نمایید.

با ویزای کار عمومی چه مدت می توانید در بریتانیا بمانید

شما می توانید با ویزای ردیف 2 (انتقال درون شرکتی)، به حداکثر زمان در نظر گرفته شده برای نوع ویزا یا زمان معین شده در گواهی پشتیبانی مالی خود، هر کدام که کوتاه تر باشد، به بریتانیا بیاید.

حداکثر اقامت برای هر نوع ویزا ردیف 2 (انتقال درون شرکتی) به صورت زیر است:

  • کارکنان بلندمدت (اگر بیش از 120،000 پوند در سال حقوق میگیرید): 9 سال
  • کارکنان بلند مدت (اگر درآمد کمتر از 120،000 پوند در سال حقوق میگیرید): 5 سال، 1 ماه
  • کار آموز: 12 ماه

شما می توانید اقامت خود را از 14 روز قبل از تاریخ شروع در گواهی پشتیبانی مالی خود، شروع کنید.

مثال:

اگر تاریخ شروع کار شما 15 جولای است، زودترین زمانی که میتوانید اقامت خود را آغاز نمایید، 1 جولای خواهد بود.

شما می توانید برای تمدید مدت اقامت خود در بریتانیا را بر اساس حداکثر زمان مجاز برای نوع ویزای خود، درخواست ارسال نمایید.

با ویزای ردیف 2 (انتقال درون شرکتی) چه کارهایی را می توانید و چه کارهایی را نمی توانید انجام دهید

شما میتوانید کارهای زیر را انجام دهید:

  • برای حامی مالی خود در کاری که در گواهی پشتیبانی مالی شما شرح داده شده است، کار کنید.
  • شما می توانید کار دومی در همان حرفه و سطح کار اصلی خود نیز داشته باشید.
  • می توانید کار داوطلبانه انجام دهید.
  • شما می توانید دوره تحصیلی و آموزشی را بگذرانید البته تا زمانی که با کاری که برای آن از شما حمایت شده، مداخله ای نداشته باشد.
  • می توانید به خارج از بریتانیا سفر کنید و دوباره برگردید.
  • اعضای خانواده‌ی خود را پیش خودتان بیاورید.

شما نمیتوانید کارهای زیر را انجام دهید:

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar