شرایط مهاجرت به انگلستان

شرایط مهاجرت به انگلستان

امروزه کشور انگلستان به دلایل متعددی مقصد انتخابی بسیاری از هموطنان برای مهاجرت است و همواره افراد به دنبال یافتن پاسخ سوالات خود و یافتن شرایط مهاجرت به انگلستان هستند. سوالاتی در زمینه اخذ ویزای تحصیلی انگلستان و یا ویزای Tier 4 انگلستان , چگونگی اخذ ویزای کار انگلستان یا همان ویزای Tier 2 انگلستان , سرمایه گذاری در انگلستان و یا ویزای Tier 1 انگلستان و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان و در نهایت چگونگی اخذ اقامت دائم انگلستان. مجموعه خدمات مهاجرتی روادیدها با بهره گیری از کادر وکلای مجرب مقیم انگلستان شما را برای دستیابی به این اهداف و شرایط مهاجرت به انگلستان یاری می نماید.

در این مقاله سعی شده شرایط مهاجرت به انگلستان به طور کلی مورد بررسی قرار گیرد.

روش ها و شرایط مهاجرت به انگلستان

ما در این مقالات به بررسی روش ها و شرایط مربوطه پیرامون مهاجرت به انگلستان می پردازیم. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس حاصل فرمایید.

اخذ اقامت انگلستان از طریق ازدواج

شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج؛ به طور کلی میتوان گفت براساس قواعد حقوق بین الملل خصوصی چنانچه علقه زوجیت فیمابین دو فرد وجود داشته باشد فرد متقاضی میتواند برای دریافت ویزا و اقامت کشور طرف مقابل اقدام کند. طبق قوانین کشور انگلستان نیز اگر شما قصد آن را دارید که با یک فرد مقیم یا شهروند کشور انگلستان ازدواج کنید میتوانید پس از ازدواج و اثبات مواردی برای دریافت این ویزا و اقامت انگلستان اقدام کنید.

برای دریافت این ویزا هردو طرف باید دارای سن بیش از 18 سال باشند. شخص درخواست دهنده ازدواج در انگلستان باید مدارکی دال بر درآمد و توانایی مالی خود ارائه دهد که مبین این موضوع باشد که میتواند خود و همسرش را بدون نیاز به کمک های دولتی ساپورت نماید. شخص متقاضی این ویزا باید به سفارت کشور انگلستان در کشور خود مراجعه و درخواست خود را به همراه کلیه مدارک مثبت زوجیت و مدارک لازم دال بر اقامت و شهروندی همسر خود را ارائه دهد.

با دریافت این ویزا شما اجازه کار, تحصیل و زندگی در خاک انگلستان را بدست می آورید و رعایت موارد خاص و پس از طی مدتی 5 ساله میتوانید به اقامت دائم کشور انگلستان دست یابید.

اخذ تابعیت انگلستان از طریق تولد

یکی از شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق تولد می باشد، معمولا کشورها برای اعطای تابعیت خود از طریق تولد از یکی از دو معیار خون یا خاک و یا ترکیبی از هر دو استفاده میکنند. از سال 1983 به بعد و با تصویب قوانین جدید، نظام حقوقی کشور انگلستان براساس معیار خون تنظیم شده است و این بدان معنی است که باید حداقل یکی از والدین فرد بریتانیایی باشند تا بتواند با تولد در خاک بریتانیا و یا کشور دیگری تابعیت انگلستان را کسب کند. در واقع این تابعیت به هر فردی که از پدر یا مادری بریتانیایی متولد شود تحمیل میگردد و صرف تولد در خاک بریتانیا موجب کسب تابعیت برای فرد نیست.

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان

تا قبل از 6 نوامبر 2014 براساس سیستم امتیاز بندی (point based system) شما برای درخواست ویزای سرمایه گذاری انگلستان نیازمند این بودید که دارای حداقل نقدینگی معادل یک میلیون پوند (1.000.000) باشید که 750.000 پوند آن در شرکت ها و موسسات قانونی انگلستان و 250.000 پوند آن در هر زمینه ای که خود مایل باشید به کار گرفته می شود. از طرف دیگر دارایی های شخص منهای بدهی های او نباید کمتر از دو میلیون (2.000.000) پوند باشد.

مبلغ 750.000 پوند از این سرمایه در حسابی به صورت بلوکه قرار میگیرد و شما فقط حق دریافت و استفاده از سود پول خود را دارید. 250.000 پوند باقیمانده در اختیار فرد قرار میگیرد که میتواند آزادانه به تجارت یا خرید ملک بپردازد. میتوان گفت برای دریافت این ویزا شما نیازی به مدرک تحصیلات آکادمیک ندارید و داشتن مدرک زبان ضروری نیست.همچنین با دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلستان شما میتوانید همسر و فرزندان خود را همراه داشته باشید.

بعد از 6 نوامبر 2014 تغییراتی در قوانین ویزای سرمایه گذاری انگلستان ایجاد شد و از آن تاریخ به بعد برای درخواست ویزای سرمایه گذاری انگلستان نقدینگی شما نباید کمتر از 2 میلیون پوند باشد. این وجه باید درتملک متقاضی یا همسر او باشد و فرد باید بتواند اثبات کند که از چه طریقی آن را بدست آورده است.

شما با دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلستان میتوانید حداکثر به مدت 3 سال و 4 ماه در بریتانیا اقامت داشته باشید و این مدت قابل تمدید برای 2 سال دیگر است.

 

مهاجرت به انگلستان

ویزای Tier 2 یا ویزای کار انگلستان

از دیگر شرایط مهاجرت به انگلستان، دریافت ویزای کار می باشد. برای دریافت ویزای کار انگلستان باید احراز شود که شما از شرایط لازم برای دریافت این ویزا برخوردارید. در قدم اول فرد بایستی دعوت نامه کاری معتبر از یک شرکت انگلیسی یا چند ملیتی که مجوز صدور این دعوت نامه را دارد داشته باشد. همچنین ورزشکاران نخبه, مربیان بین المللی و رهبران مذهبی می توانند برای دریافت این ویزا اقدام کنند.

دیگر مدارک لازم برای دریافت ویزای کار انگلستان عبارتند از:

  1. فرم تقاضا نامه
  2. داشتن گذرنامه معتبر
  3. یک قطعه عکس
  4. پرینت بانکی موجودی حساب متقاضی یا اسپانسر او که باید به مدت حداقل 90 روز در حساب بانکی قرار بگیرد.
  5. مدارک لازم دال بر اثبات دانش زبان انگلیسی

لازم به ذکر است از آنجایی که ویزای کار انگلستان بر مبنای نظام point based system است شما به کسب 70 امتیاز برای دریافت این ویزا نیازمندید که با داشتن پیشنهاد شغلی, ساپورت مالی مناسب و دانش زبان میتوانید به این امتیاز دست بیابید.

شخص با دریافت ویزای کار انگلستان میتواند به همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال خود وارد کشور انگلستان شود. درعین حال اگر دارای فرزند بالای 18 سالی است که در خاک انگلستان تحصیل میکند او نیز میتواند تحت پوشش این ویزا قرار بگیرد. شما با دریافت ویزای کار انگلستان و ورود به خاک انگلستان پس از طی کردن مراحلی مانند اقامت حداقل 5 ساله در خاک انگلستان و کسب در آمد حداقل 35.000 پوند در سال میتوانید اقامت دائم کشور انگلستان را کسب کنید.

ویزای Tier 4 یا ویزای تحصیلی انگلستان

از دیگر شرایط مهاجرت به انگلستان تحصیل در این کشور است. کشور انگلستان همواره به دلایل متعددی مقصد انتخابی بسیاری از افراد برای تحصیل است. نظام آموزشی پیشرفته و امکانات خاص این کشور برای محصلان و دانشجویان، این کشور را به گزینه ای درخور توجه بدل کرده است. از طرف دیگر قوانین اقامتی مناسبی که کشور انگلستان برای دانشجویان در این کشور قائل شده است موجب شده تا دانشجویان در مدت زمان کوتاه تری بتوانند به اقامت دائم این کشور دست پیدا کنند.

مجموعه مهاجرتی روادیدها برای تحصیل شما یا فرزندتان در بهترین مدارس, کالج ها و دانشگاه های انگلستان خدمات فوق العاده ای را ارائه میدهد. شما می توانید با ما تماس بگیرید تا از مشاوره وکلای ما در خصوص مهاجرت تحصیلی به انگلستان بهره مند شوید.

به طور کلی ویزا های تحصیلی انگلستان به دو دسته کلی تقسیم میشوند:

Short Term Study Visa .1 : ویزای تحصیلی کوتاه مدتی است که به دلیل آنکه نظر شخصی افسر ویزا در دریافت آن دخیل است شانس زیادی برای دریافت آن وجود ندارد.

2. Tier 4 که خود به 2 دسته کودکان و نوجوانان برای سنین بین 4-17 سال و بزرگسالان برای سن بالای 18 سال تقسیم میشود.

 این ویزا به مقاطع تحصیلی مانند دبیرستان, لیسانس, فوق لیسانس و دکتری تعلق میگیرد و شانس دریافت آن بسیار زیاد است.

کشور انگلستان اولین گزینه برای اشخاصی است که قصد تحصیل در رشته پزشکی, دندان پزشکی و داروسازی را دارند. این افراد با گذراندن یک دوره Foundation یک ساله و یا A LEVEL دو ساله میتوانند تحصیلات خود را در رشته پزشکی در کشور انگلستان آغاز کنند. از طرف دیگر شما میتوانید با گذراندن درس های متفاوت در همین دوره ها به بهترین دانشگاه های انگلستان در زمینه رشته های فنی مهندسی و دیگر رشته های مورد علاقه خود راه یابید.

معمولاً با توجه به شرایط مختلف؛ اقدام از طریق ویزای تحصیلی از نوع ویزای Tier 4 بهترین روش در بین شرایط مهاجرت به انگلستان است، سالانه افراد زیادی از همین طریق جهت مهاجرت به انگلستان استفاده می نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص هر یک از ویزاهای فوق و شرایط مهاجرت به انگلستان با ما تماس بگیرید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar