اعضای خانواده

اعضای خانواده

* بررسی کلی

* شرایط لازم

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* درخواست تمدید

* تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* اعضای خانواده

————————————————————————————————————————————————————————————–

اعضای خانواده

اگر شما ساکن خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس هستید، شما یا وابستگان شما باید درخواست ملحق شدن یا ماندن با شما را بدهند.

وابستگان شامل موارد زیر هستند:

  • شریک زندگی شما.
  • فرزند زیر 18 سال شما.
  • فرزند 18 سال یا بیشتر، در صورتی که قبلا تحت عنوان وابستگان شما در بریتانیا بوده باشند.

شما باید درخواست برای وابستگان خود را همزمان با درخواست خود ارائه دهید. قبل از درخواست، راهنما و اطلاعات مربوطه را مطالعه نمایید.

آنها همچنین باید اضافه بهای خدمات بهداشتی را به عنوان قسمتی از درخواست ویزای خود بپردازند. بررسی کنید که قبل از درخواست ویزا چقدر باید پرداخت کنند.

اگر قبلا اضافه بهای خدمات بهداشتی را پرداخته اند، آنها باید درخواست ویزای خود را تا 5 جولای تکمیل کنند یا (در غیر اینصورت) ممکن است دو بار مجبور به پرداخت آن شوند و هزینه ی پرداخت ما قبل را دریافت خواهند کرد.

پس انداز (حساب بانکی)

شما باید ثابت نمایید نشان دهید که وابستگان شما زمانی که در بریتانیا هستند، پشتیبانی و حمایت مالی خواهند شد.

برای هر فرد وابسته که درخواست ویزا  به همراه شما و یا جدا داده است باید  مبلغ 630 پوند برای آنها وجود داشته باشد. این علاوه بر 945 پوندی است که شما باید برای حمایت از خودتان داشته باشید.

شما باید ثابت کنید که این پول را دارید، داشته و در حساب بانکی شما یا وابستگان شما برای مدت 90 روز قبل از درخواست ویزای شما یا آنها بوده است.

به عنوان مثال اگر می خواهید همسرتان و 1 فرزند را با شما به بریتانیا ببرید، شما می بایست 2205 پوند داشته باشید (945 پوند برای حمایت از خود + 630 پوند برای همسرتان + 630 پوند برای فرزندتان).

وابستگانی که از خارج از بریتانیا درخواست می کنند

اعضای خانواده شما باید آنلاین درخواست کنند.

آنها می باید اثر انگشت و عکس گرفته شده خود را که در یک مرکز درخواست ویزا (برای دریافت مجوز بیومتریک محل اقامت) به عنوان بخشی از درخواست خود به همراه داشته باشند.

آنها باید ظرف 10 روز از زمانی که اعلام  کردند به بریتانیا خواهند رسید، مجوز بیومتریک محل اقامت خود را فراهم کنند (حتی اگر دیرتر از روز مقرر به آنجا برسند).

وابستگانی که از داخل بریتانیا درخواست می کنند

شما می توانید وابستگان خود را در درخواست آنلاین خود برای تمدید، یا تغییر به این ویزا، اضافه نموده البته در صورتی که آنها مایل باشند همزمان با شما این درخواست را ارائه دهند.

اگر میخواهند ویزا را در زمان دیگری تمدید یا تغییر دهند، آنها باید یکی از موارد زیر را انجام دهند:

  • به عنوان همسر درخواست آنلاین دهند.
  • به عنوان فرزند درخواست آنلاین دهند.

اعضای خانواده که دارای ویزای بازدید کننده (توریستی) باشند، نمیتوانند تحت عنوان وابستگان شما از داخل بریتانیا درخواست دهند.

اطلاعات بیومتریک

هر نفر باید 19.20 پوند پرداخت کند تا اطلاعات بیومتریک (اثر انگشت و عکس) از آنها گرفته شود. . پس از درخواست ویزا اطلاعات مرتبط  و تکمیلی را به آنها  ارائه خواهند داد.

اگر درخواست آنها موفقیت آمیز باشد، مجوز بیومتریک محل اقامت دریافت خواهند کرد.

کودکان متولد شده در حالی که شما در بریتانیا هستید

اگر در حالی که شما در بریتانیا بوده و بچه دار شده اید، شما قادر به درخواست ویزای  اقامت خواهید بود.

اگر می خواهید با فرزند متولد در بریتانیا سفرهای داخلی و خارجی داشته باشید باید درخواست ویزا نمائید.

زمانی که می خواهید ویزا درخواست نمائید باید شناسنامه کامل تولد در بریتانیا که نام والدین  نیز در آن ثبت شده است را ارائه دهید.

شما باید درخواست  ویزای کودک متولد شده در بریتانیا را به صورت آنلاین  انجام دهید.

قبلی   ←

تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar