تمدید ویزا

تمدید ویزا

* بررسی کلی

* احراز صلاحیت

* مدارک و اسنادی که باید ارائه دهید

* اگر کمتر از 18 سال دارید

* طریقه درخواست

* تمدید ویزا

————————————————————————————————————————————————————————————–

ویزای خود را تمدید کنید

اگر مدت زمان اقامت شما کمتر از 6 ماه است  شما قادر خواهید بود که ویزای خود را تمدید نمایید. به عنوان مثال اگر برای یک ویزای 3 ماهه درخواست دهید، می­توانید برای تمدید آن به مدت 3 ماه دیگر اقدام کنید.

اگر شما در بریتانیا درمان شخصی دریافت می­کنید

شما می­توانید مهلت ویزای خود را برای 6 ماه دیگر تمدید کنید اگر:

  • هزینه تمام درمانهای که تاکنون در بریتانیا داشته­ اید را پرداخت کرده ­اید.
  • هزینه­ های بیشتر درمانتان را پرداخت خواهید کرد و این توانایی را دارید.
  • همچنان به رعایت شرایط احراز صلاحیت ادامه دهید.
  • شما همچنین باید یک متخصص پزشکی یا مشاور NHS که در بریتانیا ثبت شده است را داشته باشید تا مدارک زیر را ارائه دهد:
  • مدارک مربوط به توافقات مشاوره یا درمان پزشکی شخصی شما.
  • نامه ای مبنی بر اینکه مدت زمان درمان شما احتمالا چقدر طول خواهد کشید.
  • جزئیات پیشرفت درمان شما، اگر در حال حاضر آغاز شده است.

چگونه ویزای خود را تمدید کنید

شما باید تقاضای تمدید ویزایتان را به صورت آنلاین درخواست دهید.

چقدر طول میکشد

8 هفته پس از درخواست تمدید ویزای شما نتیجه ی تصمیم گیری اعلام خواهد شد.

اگر دارای شرایطی متفاوت و  پیچیده بوده و با مشکل مواجه شدید این مرحله بیشتر طول خواهد کشید.به عنوان مثال:

  • اگر نیاز به تائید اسناد و مدارک حمایتی داشته باشید.
  • اگر شما باید در مصاحبه شرکت نمایید.
  • اگر دارای شرایط شخصی پیچیده هستید (مثلا اگر شما سابقه محکومیت جنایی داشته باشید).

پس از اینکه درخواست تمدید ویزایتان  ثبت شد و تا زمانی که نتیجه تصمیم ابلاغ شود شما می توانید در بریتانیا بمانید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar