درخواست، تمدید و یا تعویض ویزاهای خانوادگی

درخواست، تمدید و یا تعویض ویزاهای خانوادگی

(Family visas:apply,extend or switch)

* بررسی کلی

* درخواست روادید به عنوان شریک زندگی یا همسر

* درخواست روادید به عنوان والدین

* درخواست روادید به عنوان فرزند

* درخواست روادید به عنوان بزرگسالی که برای دریافت مراقبت توسط خویشاوندان به بریتانیا می آید

* براساس زندگی شخصی خود درخواست ویزا کنید

* دانش زبان انگلیسی

* ارائه شواهد اثبات درآمد

————————————————————————————————————————————————————————————–

ویزاهای خانوادگی: درخواست، تمدید، یا تعویض

بررسی کلی

برای اقامت بیشتر از 6 ماه نزد خانواده تان در بریتانیا باید دارای ویزای خانوادگی باشید.

اگر داخل بریتانیا نیستید

جهت اقامت با وابستگان خانوادگی شامل افراد زیر می توانید درخواست روادید خانوادگی دهید:

  • همسر یا شریک زندگی.
  • نامزد
  • فرزند
  • والدین
  • خویشاوندی که مسئولیت مراقبت از شما به مدت طولانی را بر عهده خواهد گرفت.

اگر در بریتانیا هستید

اگر در حال حاضر با ویزای خانوادگی در بریتانیا هستید می توانید برای تمدید مدت اقامت خود به همراه خانواده اقدام کنید.

اگر با ویزای متفاوتی به بریتانیا آمده اید و شرایط اخد ویزای خانوادگی را نیز دارید قادر به تغییر روادید خود به یکی از انواع زیر خواهید بود:

  • همسر یا شریک زندگی
  • فرزند
  • والدین

اگر شما چندین سال است که در بریتانیا ساکن هستید این امکان برای شما وجود دارد که با توجه به شرایطی، برای ادامه زندگی در بریتانیا درخواست اقامت نمایید.

چه موقع می توانید برای درخواست، تمدید یا تعویض ویزا اقدام کنید

شما می توانید در هر زمانی قبل از انقضاء مجوز فعلی خود برای تمدید یا تعویض آن اقدام کنید.

قبل از آنکه واجد شرایط اقامت دائم در بریتانیا باشید باید به مدت معینی در بریتانیا زندگی کرده باشید.

اگر قصد دارید که مدت اقامت خود و خانواده  را به شیوه ی ویزای اصلی تمدید نمایید، به یاد داشته باشید که فقط 28 روز به مدت ویزای قبلی شما اضافه خواهد شد.

چقدر طول می کشد

عموما در مدت زمان از پیش تعین شده ای به شرح ذیل تصمیم گیری خواهد شد:

  • اگر خارج از بریتانیا درخواست ویزا کنید، 12 هفته.
  • اگر در بریتانیا درخواست ویزا کنید، 8 هفته، و اگر از خدمات اولویت فوق العاده استفاده کنید ظرف 1 روز کاری نتیجه درخواست ویزا را دریافت خواهید کرد.

اگر درخواست ویزای شما پیچیده باشد، دریافت نتیجه تصمیم گیری مدت بیشتری طول خواهد کشید، به عنوان مثال:

  • واجد شرایط حداقل درآمد نیستید.
  • نمی توانید دانش زبان انگلیسی خود را ثابت کنید.
  • باید در مصاحبه شرکت کنید.
  • تمام مدارک مورد نیاز وزارت کشور بریتانیا را ارائه نکرده باشید.
  • دارای سابقه محکومیت یا سایر شرایط شخصی هستید که نیازمند بررسی است.

دریافت سریعتر نتیجه درخواست ویزا

اگر در داخل بریتانیا برای این نوع روادید اقدام می نمایید قادر خواهید بود با پرداخت مبلغ 610 پوند اضافه از خدمات اولویت فوق العاده استفاده کنید و ظرف 1 روز کاری نتیجه درخواست روادید خود را دریافت کنید.

اگر به عنوان بزرگسالی که قرار است از شما مراقبت شود به بریتانیا می آیید نمی توانید از خدمات اولویت فوق‌العاده استفاده کنید.

در چه مواقعی نمی توانید ویزای خانوادگی بگیرید

در برخی شرایط نمی توانید برای درخواست، یا تعویض روادید خانوادگی اقدام کنید.

اعضای خانواده شما دارای ویزای کار یا ویزای دانشجویی هستند

اگر اعضای خانواد شما با روادید کاری یا روادید دانشجویی به طور موقت در بریتانیا ساکن هستند، (شما) نمی توانید برای ویزای خانوادگی اقدام کنید.

با این حال می توانید به عنوان وابستگان آنها برای ماندن در بریتانیا درخواست روادید دهید.

دارای روادید توریستی یا روادید دیگری به مدت 6 ماه یا کمتر هستید

برای درخواست روادید خانوادگی تحت هر یک از شرایط زیر باید ابتدا بریتانیا را ترک نمایید:

  • مجوز ماندن شما در بریتانیا از نوع توریستی باشد.
  • روادید فعلی شما برای مدت زمان 6 ماه یا کمتر باشد.

با این وجود شما درصورت داشتن شرایط ذیل می توانید روادید خود را به روادید خانوادگی تغییر دهید:

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar