ویزای کارآفرینی

ویزای کارآفرینی

6
دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar
3 نظرات
3 پاسخ ها
4 دنبال کنندگان
 
بیشترین واکنش
پرطرفدار ترین
4 نویسندگان دیدگاه
adminمحمد صالحیامیرعلی آخرین نویسندگان دیدگاه
جدید ترین قدیمی ترین بیشترین امتیاز
علی
مهمان
علی

برای گرفتن ویزای کار آفرینی شرط زبان وجود داره؟ من تحصیلاتم به زبان انگلیسی بوده. آیا هنوز هم باید مدرک زبان از خودم نشون بدم؟

امیر
مهمان
امیر

طبق مطالعات من برای درخواست این نوع ویزا باید مبلغ 200 هزار پوند پول داشته باشم. آیا میتونم از املاکم برای نشون دادن این مبلغ استفاده کنم؟

محمد صالحی
مهمان
محمد صالحی

با سلام. چه مدت برای انتقال پول به انگلستان فرصت وجود داره؟