مدارک مورد نیاز

* بررسی کلی

* شرایط لازم

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

————————————————————————————————————————————————————————————–

مدارک موردنیاز

وقتی می‌خواهید برای این نوع روادید اقدام کنید، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • گذرنامۀ معتبر یا دیگر مدارک مسافرتی معتبر؛ برای دریافت روادید یک صفحه از گذرنامه باید خالی باشد.
  • سندی مبنی بر اینکه در طی سفر می‌توانید از پس هزینه‌هایتان برآیید، مثلاً اظهارنامۀ بانکی یا فیش حقوقی 6 ماه گذشتۀ خود را ارائه دهید.
  • اطلاعات محلی که در آنجا مستقر خواهید شد، و نیز برنامۀ سفرتان؛ البته تا زمانی که روادیدتان را دریافت نکرده‌اید، نباید هزینه‌های اقامت یا سفر را بپردازید.
  • دعوت‌نامۀ رسمی از سوی یک سازمان یا مرجع مستقر در بریتانیا که دستمزد شما را پرداخت خواهد کرد.
  • سندی مبنی بر اینکه فعالیت شما در ازای دریافت دستمزد، به حوزۀ تخصص و صلاحیت‌ها و کار اصلیِ شما در کشور خودتان مرتبط است، مثلاً نامه‌ای از سوی سازمانی که در استخدامش هستید.

اگر اسنادتان به‌زبان انگلیسی یا ولزی نیست، باید «ترجمۀ رسمی» آن‌ها را ارائه دهید.

اسناد تکمیلی

اگر شما فردی حرفه‌ای و سرشناس در زمینۀ هنر، سرگرمی یا ورزش هستید، باید اسناد تکمیلی دیگر را هم ارائه کنید. شما باید یکی از اسناد زیر را هم ارائه کنید:

  • فهرست کتاب‌ها و مقاله‌ها.
  • محتوای تبلیغاتی.
  • سند جوایز دریافتی.
  • پوشش‌های خبری و نقدها و نظرها.
  • اسناد مرتبط با عملکرد اخیرتان.

بر اساس شرایطتان ممکن است لازم باشد که مدارک دیگری هم ارائه کنید.

قبلی   ←

شرایط لازم

بعدی   →

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar