ویزای استاندارد بازدیدکنندگان (پزشکان)

ویزای استاندارد بازدیدکنندگان (پزشکان)

(Standard Visitor Visa)

(Doctors and Dentists Visas)

ویزای استاندارد بازدیدکنندگان

 

* بررسی کلی

* احراز صلاحیت

* مدارک و اسنادی که باید ارائه دهید

* اگر کمتر از 18 سال دارید

* طریقه درخواست

* تمدید ویزا

————————————————————————————————————————————————————————————–

بررسی کلی:

اگر میخواهید به دلایل زیر از کشور بریتانیا دیدن نمایید، می­توانید برای دریافت روادید استاندارد توریستی اقدام کنید:

  • برای تفریح و گذراندن اوقات فراغت، مثلا گذراندن تعطیلات یا دیدار از خانواده و دوستانتان.
  • برای کسب و کار یا شرکت در رویدادهای ورزشی و هنری.
  • به منظور معالجه­ های خصوصی.

ویزای استاندارد توریستی جایگزین موارد زیر شده است:

  • ویزای ملاقات از خانواده
  • ویزای توریستی معمولی
  • ویزای ملاقات بافرزند
  • ویزای بازدیدکننده شغلی، از جمله ویزای دانشگاهیان، پزشکان و دندانپزشکان
  • ویزای توریستی ورزشی
  • ویزای توریستی تجاری
  • ویزای کارآفرین آینده
  • ویزای بازدیدکننده معالجه خصوصی
  • ویزای وضعیت مقصد تأیید شده (ADS)

اگر به منظور کسب و کار از بریتانیا بازدید میکنید

اگر قصد دارید  در زمینه های مرتبط به کسب و کار از کشور بریتانیا دیدن کنید، می­توانید برای ویزای استاندارد توریستی درخواست دهید، مثلا اگر برای شرایط زیر می خواهید به بریتانیا بیایید:

  • اگر برای یک کنفرانس، جلسه یا آموزش به بریتانیا می­ آیید.
  • اگر می خواهید در رویدادی مرتبط با یک ورزش خاص شرکت کنید.
  •  اگر یک هنرمند یا موسیقیدان هستید و برای اجرای برنامه ­ای به انگلیس می­ آیید.
  • اگر دانشجو در حال تحقیق هستید یا با دانشجویان دیگر در برنامه­ های مطالعاتی خارج از کشور همکاری دارید.
  • اگر دکتر یا دندانپزشک هستید و برای پیوستن به کلینیک یا پست ناظر به بریتانیا می آیید.
  • اگر میخواهید در تست هیئت ارزیابی زبانشناختی (PLAB) یا آزمون ارزشیابی بالینی با ساختار عینی  (OSCE) شرکت کنید.

کارهایی که می توانید و یا نمی توانید انجام دهید:

شما میتوانید:

  • در تمام فعالیت های مربوط به کسب و کار ذکر شده در چارچوب قوانین توریستی شرکت کنید.
  • تا زمانی که این دلیل اصلی (فوق) بازدید شما نباشد، تا 30 روز دوره درسی آموزشی بگذرانید.
  • در یک برنامه مبادله ارزی یا بازدید آموزشی (اگر زیر 18 سال سن داشته باشید) شرکت کنید.
  • از بریتانیا در طی سفر خود گذر کنید.

­شما نمی­توانید:

  • کار در ازای پرداخت هزینه یا بدون پرداخت انجام دهید.
  • برای مدت های طولانی طی بازدیدهای مکرر در بریتانیا زندگی کنید.
  • از خدمات کمک هزینه های دولتی استفاده کنید.
  • در بریتانیا ازدواج کنید.

دریافت روادید استاندارد بازدید کننده چقدر طول خواهد کشید

سریعترین زمانی که می­توانید درخواست این ویزا را بدهید، 3 ماه قبل از سفر است.

مثال:

اگر شما قصد سفر در 15م ژوئن را داشته باشید، می­توانید از 16م مارس درخواست دهید.

تصمیم ­گیری در مورد ویزای شما در مدت 3 هفته به شما اعلام خواهد شد.

با ویزای استاندارد توریستی چه مدت میتوانید در بریتانیا بمانید

معمولا می­توانید تا 6 ماه در بریتانیا اقامت داشته باشید.

ممکن است بتوانید مدت طولانی تری اقامت داشته باشید اگر:

اگر برای درمان خصوصی به بریتانیا می­ آیید. تا 11 ماه.

اگرجزو دانشجویی هستید که و برای تحقیق و فرصت مطالعاتی به بریتانیامی­ آیید. شما و همسر می­توانید تا یک سال در بریتانیا اقامت داشته باشید. (هزینه 186 پوند)

اگر شما نیاز دارید مرتبا از بریتانیا بازدید کنید

اگر نیاز دارید به طور منظم از بریتانیا بازدید نمایید، می­توانید برای ویزای استاندارد توریستی طولانی مدت که 2، 5 یا 10 سال اعتبار دارد، اقدام کنید. شما می­توانید در هر بازدید حداکثر 6 ماه در بریتانیا بمانید.

اگر هنگام درخواست ویزا کمتر از 18 سال سن داشته باشید، ویزای توریستی استاندارد دراز مدت شما تا 6 ماه پس از اینکه وارد 18 سالگی شدید، مجاز خواهد بود.

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar