دسته: تمدید ویزا

تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* بررسی کلی * شرایط لازم * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– تغییر نوع روادید اگر به‌عنوان گردشگر ورزشی یا هنری در

درخواست تمدید

* بررسی کلی * شرایط لازم * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– تمدید روادید می‌توانید برای تمدید روادید ردیف 5 (کارمند موقت

تغییر نوع روادید

* بررسی کلی * احراز شرایط * اسنادی که باید ارائه کنید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– تغییر نوع روادید ممکن است بتوانید روادید خود را

تمدید روادید

* بررسی کلی * احراز شرایط * اسنادی که باید ارائه کنید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– تمدید روادید شما قادر خواهید بود بعد از اتمام

تغییر ویزا به ویزای ردیف 1

* بررسی کلی * احراز شرایط * دانش زبان انگلیسی * در اختیار داشتن 50.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * در اختیار داشتن 200.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * اسنادی که باید ارائه کنید * درخواست ویزا *

تمدید ویزا

* بررسی کلی * احراز شرایط * دانش زبان انگلیسی * در اختیار داشتن 50.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * در اختیار داشتن 200.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * اسنادی که باید ارائه کنید * درخواست ویزا *

درخواست تغییر نوع روادید

* بررسی کلی * احراز شرایط * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * ویزای خود را تمدید کنید * تغییر به این ویزا * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– درخواست تغییر نوع روادید اگر در حال‌ حاضر با یکی

تمدید روادید

* بررسی کلی * احراز شرایط * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * ویزای خود را تمدید کنید * تغییر به این ویزا * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– تمدید روادید اگر شرایط زیر را دارید می‌توانید برای تمدید

تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* بررسی کلی * احراز شرایط * دانش زبان انگلیسی * اسنادی که باید ارائه دهید * درخواست روادید * تمدید روادید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– تغییر ویزا به ویزای ردیف

تمدید روادید

* بررسی کلی * احراز شرایط * دانش زبان انگلیسی * اسنادی که باید ارائه دهید * درخواست روادید * تمدید روادید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– تمدید ویزا می توانید مدت

تغییر نوع روادید

* بررسی کلی * واجد شرایط بودن * دانش زبان انگلیسی * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده * گرفتن کار دوم ————————————————————————————————————————————————————————————–

روادید خود را تمدید کنید

* بررسی کلی * واجد شرایط بودن * دانش زبان انگلیسی * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده * گرفتن کار دوم ————————————————————————————————————————————————————————————–

تغییر نوع روادید

* بررسی کلی * واجد شرایط بودن * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– تغییر نوع روادید می‌توانید درخواست کنید که روادیدتان

تمدید روادید

* بررسی کلی * واجد شرایط بودن * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– تمدید روادید بسته به نوع روادید ردیف 2

تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* شرایط عمومی * احراز صلاحیت * دانش زبان انگلیسی * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده * گرفتن کار دوم ————————————————————————————————————————————————————————————– ویزای