دسته: اقدام برای روادید

اعضای خانواده

اعضای خانواده

* بررسی کلی * شرایط لازم * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– اعضای خانواده اگر شما ساکن خارج از منطقه اقتصادی اروپا

طریقه درخواست

* بررسی کلی * شرایط لازم * اسنادی که باید ارائه دهید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– طریقه درخواست  لطفا برای درخواست این نوع روادید ابتدا فرم

اعضای خانواده

* بررسی کلی * احراز شرایط * اسنادی که باید ارائه کنید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– اعضای خانواده اعضای خانواده شما («وابستگان») می توانند با

طریقه درخواست

* بررسی کلی * احراز شرایط * اسنادی که باید ارائه کنید * طریقه درخواست * درخواست تمدید * تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید * اعضای خانواده ————————————————————————————————————————————————————————————– طریقه درخواست لطفا برای درخواست این نوع روادید ابتدا

اعضای خانواده

* بررسی کلی * احراز شرایط * دانش زبان انگلیسی * در اختیار داشتن 50.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * در اختیار داشتن 200.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * اسنادی که باید ارائه کنید * درخواست ویزا *

درخواست ویزا

* بررسی کلی * احراز شرایط * دانش زبان انگلیسی * در اختیار داشتن 50.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * در اختیار داشتن 200.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * اسنادی که باید ارائه کنید * درخواست ویزا *

در اختیار داشتن 200.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری

* بررسی کلی * احراز شرایط * دانش زبان انگلیسی * در اختیار داشتن 50.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * در اختیار داشتن 200.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * اسنادی که باید ارائه کنید * درخواست ویزا *

در اختیار داشتن 50.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری

* بررسی کلی * احراز شرایط * دانش زبان انگلیسی * در اختیار داشتن 50.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * در اختیار داشتن 200.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * اسنادی که باید ارائه کنید * درخواست ویزا *

دانش زبان انگلیسی

* بررسی کلی * احراز شرایط * دانش زبان انگلیسی * در اختیار داشتن 50.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * در اختیار داشتن 200.000 پوند منابع مالی سرمایه گذاری * اسنادی که باید ارائه کنید * درخواست ویزا *

دانش زبان انگلیسی

* بررسی کلی * درخواست روادید به عنوان شریک زندگی یا همسر * درخواست روادید به عنوان والدین * درخواست روادید به عنوان فرزند * درخواست روادید به عنوان بزرگسالی که برای دریافت مراقبت توسط خویشاوندان به بریتانیا می آید

براساس زندگی شخصی خود درخواست روادید کنید

* بررسی کلی * درخواست روادید به عنوان شریک زندگی یا همسر * درخواست روادید به عنوان والدین * درخواست روادید به عنوان فرزند * درخواست روادید به عنوان بزرگسالی که برای دریافت مراقبت توسط خویشاوندان به بریتانیا می آید

درخواست روادید به عنوان بزرگسالی که برای دریافت مراقبت توسط خویشاوندان به بریتانیا می آید

* بررسی کلی * درخواست روادید به عنوان شریک زندگی یا همسر * درخواست روادید به عنوان والدین * درخواست روادید به عنوان فرزند * درخواست روادید به عنوان بزرگسالی که برای دریافت مراقبت توسط خویشاوندان به بریتانیا می آید

درخواست روادید به عنوان فرزند

* بررسی کلی * درخواست روادید به عنوان شریک زندگی یا همسر * درخواست روادید به عنوان والدین * درخواست روادید به عنوان فرزند * درخواست روادید به عنوان بزرگسالی که برای دریافت مراقبت توسط خویشاوندان به بریتانیا می آید

درخواست روادید به عنوان والدین

* بررسی کلی * درخواست روادید به عنوان شریک زندگی یا همسر * درخواست روادید به عنوان والدین * درخواست روادید به عنوان فرزند * درخواست روادید به عنوان بزرگسالی که برای دریافت مراقبت توسط خویشاوندان به بریتانیا می آید

درخواست روادید به عنوان شریک زندگی یا همسر

* بررسی کلی * درخواست روادید به عنوان شریک زندگی یا همسر * درخواست روادید به عنوان والدین * درخواست روادید به عنوان فرزند * درخواست روادید به عنوان بزرگسالی که برای دریافت مراقبت توسط خویشاوندان به بریتانیا می آید