ویزا بر اساس شرایط شخصی

ویزا بر اساس شرایط شخصی

(Apply on the basis of your private life)

ویزا بر اساس شرایط شخصی

تنها در صورتی که در حال حاضر در بریتانیا زندگی می کنید می توانید براساس شرایط زندگی شخصی خود درخواست ویزا کنید.

باید بتوانید شرایط زیر را ثابت کنید:

  • زیر 18 سال هستید و 7 سال بطور پیوسته در بریتانیا زندگی کرده اید، و انتظار ترک بریتانیا از شما نامعقول خواهد بود.
  • بین 18 تا 24 سال سن دارید و بیشتر از نیمی از عمر خود را بطور پیوسته در بریتانیا زندگی کرده‌ا‌ید.
  • بالای 18 سال، بیش از 20 سال در بریتانیا زندگی کرده اید، و برای زندگی در کشوری که مجبور خواهید شد به آنجا بروید مشکلات قابل ملاحظه ای خواهید داشت. به عنوان مثال، شما به زبان رایج آن کشور صحبت نمی کنید و نمی توانید آن زبان را یاد بگیرید.
  • بالای 25 سال هستید و بطور پیوسته 20 سال در بریتانیا زندگی کرده اید.

اعضای خانواده شما مطابق درخواست ویزای قبلی اقدام می کنند. شما بطور جداگانه درنظر گرفته خواهید شد.

نحوه اخذ ویزا

لطفا برای درخواست این نوع روادید ابتدا فرم ارزیابی مربوطه را تکمیل کنید.

پاسخهای شما از طرف همکاران ما بررسی شده و در صورتی که واجد شرایط دریافت این نوع روادید باشید مراحل بعدی این پروسه از طریق پست الکترونیکی و یا تلفن به شما اطلاع داده خواهند شد.

شما همچنین میتوانید سوالات خود را در قسمت پایین این صفحه مطرح کنید. ما در تلاش خواهیم بود تا در اولین فرصت و به بهترین نحوه پاسخ گوی سوالات شما باشیم.

برای دریافت اطلاعات در مورد این نوع روادید و یا موارد دیگر با ما در ارتباط باشید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar