ویزای کفالت

ویزای کفالت

(Apply as an adult coming to be cared for by a relative)

ویزای کفالت

برای درخواست این نوع ویزا باید خارج از بریتانیا باشید، و نیازمند مراقبت طولانی مدت توسط والدین، نوه ها، برادر، خواهر، پسر یا دخترتان باشید که بطور دائم در بریتانیا اقامت دارند.

یکی از شرایط زیر نیز باید در مورد خویشاوندان صدق کند:

  • شهروند بریتانیا باشند.
  • بطور دائم در بریتانیا اقامت داشته باشند (دارای « اقامت نامحدود» یا شواهد سکونت دائمی باشند).
  • دارای وضعیت پناهندگی یا محافظت بشردوستانه باشند.

شما باید تمام شرایط زیر را نیز ثابت کنید:

  • شما به دلیل بیماری، معلولیت، یا سن خود، برای انجام دادن کارهای روزانه و فعالیت های خانه داری نیازمند مراقبت طولانی مدت هستید.
  • مراقبتی که به آن نیاز دارید در کشوری که زندگی می کنید فراهم نیست یا استطاعت تأمین آن را ندارید.
  • شخصی که در بریتانیا به او می پیوندید می تواند بدون درخواست کمک از بودجه دولتی حداقل به مدت 5 سال از لحاظ مالی شما را تأمین، و تجهیز کند و از شما مراقبت کند.
  • سن شما 18 سال یا بالاتر است.

چه مدت می توانید اقامت داشته باشید

اقامت شما تحت شرایط زیر خواهد بود:

  • اگر برای پیوستن به اعضای خانواده که بریتانیایی هستند یا بطور دائم مقیم بریتانیا هستند اقدام کرده اید، می توانید بطور نامحدود در بریتانیا بمانید- شما نیازی به تمدید یا دریافت اقامت دائم ندارید.
  • تا زمانی که اعضای خانواده شما تحت وضعیت پناهنگی یا محافظت بشردوستانه در بریتانیا اقامت دارند. شما باید همراه با آنها برای تمدید یا اقامت دائم اقدام کنید.

نحوه اخذ ویزا

لطفا برای درخواست این نوع روادید ابتدا فرم ارزیابی مربوطه را تکمیل کنید.

پاسخهای شما از طرف همکاران ما بررسی شده و در صورتی که واجد شرایط دریافت این نوع روادید باشید مراحل بعدی این پروسه از طریق پست الکترونیکی و یا تلفن به شما اطلاع داده خواهند شد.

شما همچنین میتوانید سوالات خود را در قسمت پایین این صفحه مطرح کنید. ما در تلاش خواهیم بود تا در اولین فرصت و به بهترین نحوه پاسخ گوی سوالات شما باشیم.

برای دریافت اطلاعات در مورد این نوع روادید و یا موارد دیگر با ما در ارتباط باشید.

درخواست ویزا برای تمدید اقامت

برای تمدید اقامت خود در بریتانیا بصورت آنلاین اقدام کنید.

دیدگاه خود را ارسال کنید

avatar